promovare online

Vrei să fii în top?

Iată ce putem face pentru tine

Orice te poate promova în mediul online, de la un simplu logo la un slogan bine gândit, orice te poate propulsa în mediul online. Doar trebuie să ajungi în văzul lumii.

Google Ads

În cazul unei campanii de căutare în Adwords, anunțul tău apare deasupra sau sub rezultatele organice în motorul de căutare și pe alte site-uri din rețeaua Google, în momentul în care cineva caută termeni relevanți pentru cuvintele cheie folosite în campanii Search.

Optmizare SEO

Optimizarea SEO este un domeniu provocator. În limba română înseamnă să-ți optimizezi site-ul pentru motoarele de căutare. Fie că ne place sau nu, când vorbim de motoare de căutare, cel puțin în România, ne referim mai ales la google.


Social Media Marketing

Social media marketing ajută o firmă să primească feedback direct de la consumatori sau potențiali consumatori, si in acelasi timp să fie mai apropiata de clientii sai.

Content Marketing

Categoria de Content Marketing contine articole dedicate modului in care acesta strategie de promovare se poate utiliza eficient intr-o campanie SEO moderna, astfel incat sa fie obtinute cele mai bune rezultate.


Optimizarea vânzărilor

Pârghiile de creștere reprezintă un set de factori sau indicatori ai unei afaceri pe care, dacă îi îmbunătățim, creștem vânzările, creștem numărul de utilizatori, atragem mai mulți oameni în magazinul nostru fizic, mărim rata de conversie etc. oricare ar fi obiectivul nostru de marketing.

Digital Marketing

Canalele media digitale sunt atât de cuprinzătoare în zilele noastre încât clienții pot avea acces la informațiile dorite în orice loc și moment (cu condiția să existe o conexiune la Internet). În plus, acest domeniu este într-o continuă creștere și o sursă continuă de divertisment, știri, cumpărături și o bază pentru interacțiunea socială.

 
Pachete de promovare

Cere ofertă


    Cere ofertă