Site de prezentare

Vrei un site de prezentare?

1Ce este un site de prezentare?
Un site reprezintă o modalitate ușoară de a apărea în mediul online, o modalitate mai bună de a apărea în fața clienților tăi. Aici poți pune adresa afacerii tale, un număr de telefon la care poți fi contactat sau o hartă care să-i ajute să te găsească.
2Care este procesul de realizare a unui website de prezentare?
În primă fază trebuie să deții un spațiu în internet unde trebuie urcat conținutul, imaginile și fișierele tale. Acest spațiu se numește gazduire(HOST), apoi trebuie să deții un domeniu, domeniu reprezintă un nume care maschează o adresă ip pentru a ușura căutarea în internet. De exemplu gc-agency.ro are în spate un ip de genul 45.13.252.47. Apoi trebuie să ai pe cineva care să-ți creeze website-ul.
3De unde fac rost de HOST și domeniu?
Există o mulțime de firme care au diferite servere locale unde îți poți hosta site-ul. Printre acestea enumerăm câteva, hostinger, hostgator, mxhost. La fel îți poți înregistra și un domeniul la ei sau direct la un registrar de domenii precum RoTLD. Dar deasemenea și noi la gc-agency.ro îți putem oferi HOST cu plată la o recurență anuală, la fel și domeniu. Contactează-ne pentru detalii.
4Ce trebuie să conțină un site de prezentare?
În primul rând un site web trebuie să aibă o pagină principală care este cea mai importantă pagină, este prima care apare în fața clienților tăi. O altă pagină importantă o reprezintă cea de servicii/produse, unde îți prezinți pe larg ceea ce le vinzi oamenilor. Contact reprezintă o altă pagină importantă pentru clienții tăi, ei te vor putea contacta direct din site. Despre este o pagină opțională, dar dacă ai o poveste de spus clienților tăi, trebuie să fie inclusă într-un website de prezentare.
5Ce ar mai fi util sa adaugi unui site de prezentare?
Un website de prezentare trebuie să conțină neapărat logo-ul și identitatea vizuală a firmei, trebuie să fie lizibile și ușor de înțeles de către utilizatori. În cazul acesta gc-agency.ro te poate ajuta, creăm logo-uri, și definim o identitate vizuală brandului tău așa cum tu îți dorești. De asemenea site-ul de prezentare trebuie să conțină cârlige care să-i facă atenți pe clienții tăi și dornici să vadă produsele sau serviciile companiei tale.

Cum te ajută?

Cum te ajută un site de prezentare?


Din ce în ce mai multe branduri prezente în offline fac tranziție în mediul online. Ăsta e viitorul, noi considerăm că un site de prezetare este vital afacerii cât și administratorului.

Îți mărește vizibilitatea în mediul online
 
Ofertă

Cere ofertă


    Cere ofertă